Калоян Паргов: Мая Манолова постигна впечатляващ резултат

Мая Манолова е най-добрият, който БСП можеше да излъчи. Това е максимумът, каза в студиото на "Сутрешен блок" лидерът на БСП-София Калоян Паргов. Той уточни, че това са показали и анализите, които БСП са направили лятото.

от БНТ
08:59, 04.11.2019
Чете се за: 00:12 мин.
У нас
Калоян Паргов, лидер на "БСП - София": Първо, очакванията бяха за победа. Второ, искам да кажа, че самата Манолова направи впечатляващ резултат. Нещо, което отдавна не се беше случвало в София.

Това е резултат в следствие на усилията на много хора, на партиите, които я подкрепиха, на БСП, коментира Паргов.

Калоян Паргов, лидер на "БСП - София": БСП беше една от основните партии, които стояха зад нея, наред с други в ляво-център и дясно-център.

На въпроса дали могат ли да бъдат касирани тези резултати, Паргов отговори:

"Първо трябва да изчакаме окончателното преброяване, за да видим каква е разликата. Разликата е около 5%. Виждаме, че дистанцията доста се скъси, станахме свидетели за пореден път на една манипулация, която не е хубаво, може би, да казвам пред други медии за други медии, но всичко това, което се тиражираше цял ден - и при първия, и при втория тур, очевидно, че е важно за избирателите и ги кара да взимат едно или друго решение".

Паргов благодари на "десетките и стотици симпатизанти и членове доброволци", на кандидати за населени места и за районни кметове, както и на Мая Манолова за "тази битка, която изнесе в София".

Вижте целия разговор във видеото.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Ахмед Башев: Арестуваха ме, защото пречех на някого да купува гласове
Ахмед Башев: Арестуваха ме, защото пречех на някого да купува гласове
Тома Биков: Няма основания за касиране на вота в София
Тома Биков: Няма основания за касиране на вота в София