Представиха евролистата на коалиция "Патриоти за Валери Симеонов"

Тази вечер в София беше представена листата на коалиция "Патриоти за Валери Симеонов". В битката за европарламента участват представители на едрия и среден бизнес, както и професионални политици.

Тихомир Игнатов
от Тихомир Игнатов
20:11, 24.04.2019
Чете се за: 00:39 мин.
У нас

Представянето на кандидатите започна като първо в залата прозвуча химна на България. След това листата беше представена отзад напред. Под номер 17 на евроизборите ще се яви Славчо Атанасов. Водач на листата е самият Валери Симеонов, следван от Гергана Микова и Димитър Каргов. Една от най-атрактивните кандидатури е под номер 4 - това е шампионът по бокс Даниел Асенов, по-известен с прякора си Тайсъна. Патриотите около Валери Симеонов се обединяват около мотото "Вместо думи - действия". Според Симеонов, все още има обществени проблеми, които остават нерешени. Един от приоритетите е защита на малкия и среден бизнес от олигархията.


Валери Симеонов, водач на листата на "Патриоти за Валери Симеонов": Ние заставаме с нашите лица, с нашите биографии и аз искам да ви уверя, че хората в тази полудъга зад мен са хора успели благодарение на собствените си сили, на собствените си възможности, енергия, труд и постоянство. Защото всеки от тях се е доказал в своята област. Всеки от тях има своята жизнена трудова професионална биография и никой от тях не е с биография политик.

Валери Симеонов отправи и много критики към своите политически опоненти.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Панамските досиета попълват бюджета в Германия
"Панамските досиета" попълват бюджета в Германия
Прокуратурата отново отне шофьорската книжка на Лютви Местан
Прокуратурата отново отне шофьорската книжка на Лютви Местан