НОВИНИ

Кузманов и Лазаров отново на корта на Sofia Open във вечерната сесия

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:55, 29.09.2021
Чете се за: 02:07 мин.
Спорт
кузманов лазаров отново корта sofia open вечерната сесия
Слушай новината

Двама от българските представители на турнира Sofia Open Димитър Кузманов и Александър Лазаров отново ще излязат на корта тази вечер, за да изиграят мачовете си от основната схема на надпреварата от сериите АТР 250 у нас.

Мачовете и на Лазаров, и на Мико бяха поставени един след друг във вечерната сесия на корта в зала "Арена Армеец", която стартира в 18:00 часа българско време.

Първи на корта ще се появи Алекс Лазаров за мача си срещу сърбина Филип Крайнович, като за българина това ще бъде трето участие в основната схема в София.

До момента 23-годишният Лазаров няма победа в същинската част на турнира и амбициите му са това да се промени тази вечер срещу Крайнович, който е поставен под №5 в турнира.

Веднага след края на този двубой на корта ще се появи и Димитър Кузманов за мача си срещу поляка Камил Майхжак.

Малко повече от 24 часа след емоционалния успех срещу Лоренцо Музети в първия кръг, Мико ще се завърне в зала "Арена Армеец" в търсене на нова победа, която да го класира за неговия първи 1/4-финал в турнир от категорията АТР 250.

Първоначално, победата срещу Музети трябваше да означава мач срещу Александър Бублик, но казахстанецът взе решение да се оттегли от надпреварата вчера.

Така, на неговото място в схемата влезе Камил Майхжак като щастлив губещ. Полякът понастоящем заема 125-то място в световната ранглиста, но преди две години беше достигнал до №83 в подреждането.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Задържано ли е копие на Панагюрското златно съкровище в Дубай?
Задържано ли е копие на Панагюрското златно съкровище в Дубай?
ЕС започна разговори със Сърбия и Косово за решаване на кризата
ЕС започна разговори със Сърбия и Косово за решаване на кризата