НОВИНИ

Георги Семерджиев е арестуван на адрес, на който не е регистриран

георги семерджиев арестуван адрес регистриран
bnt avatar logo
от БНТ
15:00, 06.07.2022
5853
Чете се за: 02:27 мин.
У нас
Слушай новината

Шофьорът Георги Семерджиев, който беше обявен за издирване, беше задържан около 13.30 часа. Той беше заловен при спецакция на СДВР и сектор "Кобра". От прокуратурата, СДВР и НСлС дадоха брифинг с подробности.

Разследването е под надзора на Софийска градска прокуратура и НСлС. Началникът на отдел „Разследване“ в СДВР комисар Стойно Цветков не коментира какво е споделил задържания Семерджиев. Открит е на адрес, на който по принцип не е регистриран. Криминално проявен е. Има информация, че заедно с него е имало още един пътник, жена. Автомобилът е бил спрян от движение, но е бил управляван с фалшиви номера.

Ясен Тодоров от НСлС заяви, че по-рано са проверили адреса, на който е бил регистриран Семерджиев. Бил е открит в "не съвсем адекватно" състояние. Ще бъде заведен в медицинско заведение, за да му бъде взета кръвна проба.

Тежката катастрофа в София: Загиналите жени са били пешеходки

Сигналът за катастрофата, възникнала в района на бул. „Черни връх“, при която загинаха две млади жени, бе подаден снощи в 23.08 ч. Според данните до момента автомобилът, който мъжът е управлявал, се е движил от НДК с висока скорост, ударил е таксиметрова кола на кръстовището на бул. „Арсеналски”, след което се е блъснал в асансьора на метростанцията. От силния удар колата се e разцепила на две и едната половина удря смъртоносно двете момичета, които по това време са се движили по тротоара.

След инцидента шофьорът успява да избяга. Той е с множество криминалистични прояви, включително и такива с наркотични вещества. Заради извършени нарушения на Закона за движение по пътищата е с отнето свидетелство за управление.

Свалете приложението BNT News за Android или iOS и научавайте новините първи!


Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube: https://go.bnt.bg/youtube

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Полицаи от Русе предотвратиха телефонна измама
Полицаи от Русе предотвратиха телефонна измама
ФИФА премахна забраната на ЦСКА да регистрира футболисти, Ганчев бе привикан на разпит
ФИФА премахна забраната на ЦСКА да регистрира футболисти, Ганчев бе привикан на разпит