НОВИНИ

Мъж почина след сбиване със съсед в Бургас

bnt avatar logo
от БНТ
10:22, 17.01.2022 (обновена)
Чете се за: 01:45 мин.
У нас
Слушай новината

Полицията в Бургас разследва смъртта на 41-годишен боксьор, който е починал вчера вечерта след сбиване със свой съсед пред блока. Нападателят е задържан.

Пререканието между двамата започнало по време на събрание на входа. Задържаният имал претенции, че боксьорът цепил дърва на терасата и създавал силен шум.

Спорът прераснал във физическа агресия, а малко по-късно 41-годишният мъж се прибрал и припаднал на входната врата.

На място пристигнали линейка и полиция, които констатирали смъртта му. Органите на реда са иззели видеозаписи от камери в района, тъй като според майката на починалия синът ѝ е убит.

"Скараха се отвън. Той понякога цепеше дърва на терасата, той му вика ти цепиш дърва и се скараха. И той започна да го бие на улицата и аз видях как го бие. И казах недей да биеш сина ми, защо го биеш. И синът ми дойде отвън, легна тук и повече не стана. Убиха го", заяви Мария Ангелова, майка на починалия.

"Самата жена е възприела физическия контакт като първопричина за настъпването на смъртта, но впоследствие е проведена аутопсия от съдебен лекар, чието заключение е, че причина за настъпилата смърт е белодробна емболия", допълни Цветелина Рандева, говорител на Областната дирекция на МВР в Бургас.

Вижте още във видеото.

Репортер: Давид Сукнаров

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Петков поздрави Ковачевски за встъпването му в длъжност като премиер на РСМ
Петков поздрави Ковачевски за встъпването му в длъжност като премиер на РСМ
Ковачевски прие властта в Р Северна Македония от Заев
Ковачевски прие властта в Р Северна Македония от Заев