НОВИНИ

Средствата от членските карти на Левски са за "най-належащите" плащания

Левски
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
11:42, 19.10.2021
Чете се за: 02:32 мин.
Спорт
Слушай новината

Финансовите постъпления, които ще влязат в Левски от новата кампания за членските карти на клуба, ще бъдат използвани предимно за погасяване на най-належащите плащания.

Ръководството на тима даде пресконференция, на която даде начало на новата кампания „Аз съм Левски“.

Изпълнителният директор Ивайло Ивков беше категоричен, че феновете и клубът трябва сами да си помогнат, ако искат да излязат от тежката финансова ситуация.

„Сумите ще бъдат използвани за най-належащите дела в клуба, за да може клубът да си стъпи на крака и да върнем ако не купите и титлите, то поне да сме в битката за тях. Ще бъдат използвани, там където е най-належащо за клуба. Имаме огромни за нашия стандарт средства ежемесечни, които трябва да изплащаме. Ако ние не се хванем за яките и не се издърпаме нагоре, никой партньор няма да ни повярва. Тогава ще дойдат и ще ни повярват хората. Едва тогава ще ликвидираме дълга“, каза Ивайло Ивков.

От старта на кампанията през октомври 2020 година до днес, 20 000 левскари са се сдобили със своята членска карта.

„Искам да ви призова за една невиждана активност, защото най-важният ни капитал, са нашите привърженици – „синята общност“, моля всички, които са с членски карти да ги подновят и да привлечем нови съмишленици. Имаме нужда от вас, участвайте“, каза още новият изпълнителен директор на „сините“.

Участие в пресконференция взе и старши треньорът на Левски Станимир Стоилов, който изрази увереност в успешното начинание.

„Смятам, че тази кампания ще пожъне отново успех. Знаем за нашите проблеми, най-добре е човек сам да си помогне, затова се надявам феновете да ни помогнат. Нямам съмнения или притеснения, че няма да можем да удвоим бройката. Левски има нужда от помощ и сме длъжни като левскари да помогнем“, каза Стоилов.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Обявяват новите мерки на национално ниво днес следобед
Обявяват новите мерки на национално ниво днес следобед
Над 10 000 теста за коронавирус са направени в COVID зоните
Над 10 000 теста за коронавирус са направени в COVID зоните