НОВИНИ

Най-голямото техно събитие на Балканите разтърси Интер експо център

13 диджеи, 3 зали, 1 парти - най-голямото техно събитие на Балканите - Solar Easter, разтърси Интер експо център в столицата.

bnt avatar logo
от БНТ
12:25, 18.04.2014
Чете се за: 00:51 мин.
У нас
13 диджеи, 3 зали, 1 парти - най-голямото техно събитие на Балканите - Solar Easter, разтърси Интер експо център в столицата. Solar е най-големият техно фестивал на Балканите, който има 3 издания всяка година. Тазгодишното великденско парти ще се запомни, както със световно признати диджеи, така и с лидерите в моушън графиката и визуалните изображения REACH VISUALS. Те представиха на българската публика 2 D и 3 D анимация, която е неделима част от най-мащабните електронни партита на световно ниво. В първа зала българските фенове се срещнаха с 2 от най-големите имена на техно сцената. Редом един до друг застанаха ADAM BEYER и JOSEPH CAPRIATI за един ексклузивен 6-часов сет. Минути преди да излязат пред родна публика те застанаха пред нашата камера, за да ни разкажат малко повече за работата си.
ADAM BEYER: "Разчитаме на спонтанността, което е и малко плашещо, защото понякога отнема време но така много често се получава страхотна музика, обичаме да свирим за момента и така да намираме музиката."
И за двамата диджеи това не е първото посещение на България. Споделят, че ще запомнят добрата храна, готините хора и невероятната публика. За музикалния дует по-бедните и слабо развити държави са любимо място за добри партита.
JOSEPH CAPRIATI: "Там където глобализацията все още не е навлязла, където нямат много пари или интернет, или технологии, например в Централна Америка.'
А рецептата за добро парти е добра музика, спонтанност и споделени емоции.

Автор: Радостина Янкова, оператор: Васко Йотов

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Отново ще събарят незаконни постройки в Столипиново
Отново ще събарят незаконни постройки в "Столипиново"
И католическият свят страда за смъртта на Божия син
И католическият свят страда за смъртта на Божия син