НОВИНИ

Филип Киркоров остави без дъх търновската публика

Филип Киркоров продължава турнето си в България.

bnt avatar logo
от БНТ
12:41, 04.07.2014
Чете се за: 00:48 мин.
У нас
Филип Киркоров продължава турнето си в България. След Бургас и Варна снощи руската мегазвезда изнесе грандиозен концерт и във Велико Търново и ще продължи в София. Спектакълът "Другой" е една от най-бляскавите и скъпи програми в шоу бизнеса и до сега е изправил на крака милиони зрители по света. Нещо, което никой досега не е виждал! Така зрители и специалисти по цял свят определят спектакъла "Другой". Няколко тона техника и невероятни пиро и светлинни ефекти буквално извеждат зрителите в свободния космос. Филип Киркоров излезе на сцената като истински крал и остави зрителите без дъх с признанието си, че България остава за винаги в сърцето му.
Филип Киркоров: Аз наистина много влагам думи във всяка песен, която пея на руски език, защото все още сънувам на български!  Когато нещо остане във вашите сърца след нашата среща по-голяма награда за себе си аз не желая!
Виолета Грамашевска, организатор на шоу "Другой": "Времетраенето е наистина много дълго - 3 часа! Също така, страхотен балет, сменят повече от 20 визии, има лед екрани, 3D мапинг, най-новата анимационна и видео технология задействана в това грандиозно шоу. За съжаление, не толкова често идва в България, но за сметка на това навсякъде по света бие всички рекорди по продажби." Филип Киркоров изнесе спектакълът "Другой" в подкрепа на Велико Търново за европейска столица на културата.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
5 новини в 10 реда
5 новини в 10 реда
Разрешиха на Пловдив заем от 30 милиона лева
Разрешиха на Пловдив заем от 30 милиона лева