НОВИНИ

Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО заяви готовност да участва в разговори с всички, освен ДПС

На първата си официална пресконференция съпредседателите на коалиция Коалиция "Патриотичен фронт - НФСБ-ВМРО" заявиха  готовност да участват в  разговори с всички  политически сили от новоизбрания Парламент с изключение на ДПС.

bnt avatar logo
от БНТ
16:53, 06.10.2014
Чете се за: 00:44 мин.
У нас
На първата си официална пресконференция съпредседателите на коалиция Коалиция "Патриотичен фронт - НФСБ-ВМРО" заявиха  готовност да участват в  разговори с всички  политически сили от новоизбрания Парламент с изключение на ДПС. Според тях  най-важното е да се постигне национален консенсус за решаване на основните проблеми пред обществото и държавата. Ако обаче партиите продължават със своя партиен егоизъм от Коалицията заявиха, че са  готови да отидат на нови избори.
Валери Симеонов - съпредседател  на Коалиция "Патриотичен фронт - НФСБ-ВМРО": "Ние сме готови за консенсус, ние сме готови за диалог, ние не поставяме никакви условия, нито с кресла, постове, позиции в държавните институции, нито пък ще бъдем, златен, сребърен, или не знам си какъв пръст. Така, че мълчаливо, тайно задкулистно да подкрепяме с кворум, или пък да станем така да се каже патерица на която и да било друга партия."
Красимир Каракачанов, съпредседател  на Коалиция "Патриотичен фронт - НФСБ-ВМРО": "С пълната отговорност на български националисти и патриоти казваме, че България има нужда от силно и стабилно и работещо най- вече правителство, а не от парламентарна криза и избори, след избори през 3 месеца. Но за нас участието в подобно мнозинство и подобно правителство не е и няма да бъде самоцел. Имаме амбицията да принудим политическите партии да седнат публично да обсъждат проблемите на нацията"
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
По света и у нас в 100 секунди
По света и у нас в 100 секунди
Волен Сидеров: Ще се ходи пак на избори
Волен Сидеров: Ще се ходи пак на избори