НОВИНИ

Живот над 8000 метра, утре в "Денят започва"

Вижте темите, които ще обсъдим в понеделник

Ина Шумарова
от Ина Шумарова
19:19, 07.02.2016
Чете се за: 00:46 мин.
У нас
живот 8000 метра денят започва

След 8:00 ч., очаквайте една тема с продължение. Как Венцислав Ангелов - Чикагото изчезна, въпреки присъдата за трафик на наркотици? Търсим отговорите от Окръжната прокуратура на живо от Русе. Възможно ли е осъдените на затвор престъпници да отиват зад решетките, веднага след установеното решение на съда? Темата продължава и в студиото, заедно с адвокат Марин Марковски и Димо Гяуров, бивш директор на Националното разузнаване.

;

Какви мерки предприема държавата, за да ограничи нелегалния трафик на хора? Каква е истината за починалите от измръзване мигранти в Странджа. След 7:30 ч., в студиото на “Денят започва” търсим отговори от Гл. комисар Антонио Ангелов, директор на главна дирекция “Гранична полиция”.

;

Какво се случва с младите спортисти в България? И защо една от надеждите ни в леката атлетика няма пари за хляб? Грижи ли се държавата за спортистите или се оказва лошата мащеха. Шампион напук. Малко след 7:45 ч., ще чуете историята на Йордан Петров, разказана от Иво Никодимов.

;

Поскъпване на цените на плодовете и зеленчуците - каква е причината? Как може да различим българския от чуждия внос? След 7:00 ч., репортерът на “Денят започва” Благой Цицелков търси отговори от Владимир Иванов, председател на Държавната комисия за стоковите борси и тържищата.

;

Живот над 8000 метра или какво е да живееш на ръба. Алпинистът Боян Петров, отново се готви да покори Хималаите. В 8:30 ч., той ще бъде в студиото, за да си поговорим за удоволствието да покоряваш върхове.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ВМЗ - Сопот се кани да окупира общината
ВМЗ - Сопот се кани да окупира общината
Бомбени заплахи във Велико Търново вдигнаха на крак спецслужбите
Бомбени заплахи във Велико Търново вдигнаха на крак спецслужбите