НОВИНИ

БДЖ осигурява над 13 500 допълнителни места във влаковете за Коледните празници

От днес до 27 декември, включително, националният железопътен превозвач ще предостави над 13 500 допълнителни места във влаковете по най-натоварените маршрути в страната. Това съобщиха от пресцентъра на "БДЖ-Пътнически превози" ЕООД.

bnt avatar logo
от БТА
10:25, 23.12.2016
Чете се за: 00:24 мин.
У нас
бдж осигурява 500 допълнителни места влаковете коледните празници

"БДЖ-Пътнически превози" ЕООД ще увеличи с допълнителни вагони съставите на някои влакове, които пътуват по основните направления в страната. Увеличението на съставите на влаковете се прави с цел да бъде осигурено удобното придвижване на клиентите по време на Коледните празници.

От националния железопътен превозвач напомнят на своите клиенти, че при купуване на билети за отиване и връщане могат да ползват от 10% до 30% намаление от редовната цена на билета в зависимост от различните търговски оферти на дружеството.

Клиентите на "БДЖ-Пътнически превози" ЕООД могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете през празничните дни от служителите на гишетата "Информация" и от билетните каси в най-близката гара, или чрез националния телефон 0700 10 200.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пожарникари от Несебър спасиха лебед (ВИДЕО)
Пожарникари от Несебър спасиха лебед (ВИДЕО)
16 цивилни са загинали при турски въздушни удари срещу град Ал Баб
16 цивилни са загинали при турски въздушни удари срещу град Ал Баб