БДЖ въвежда предварителна продажба на билети за почивните дни около 3 март

„БДЖ – Пътнически превози” ЕООД въвежда предварителна продажба на билети за всички бързи влакове за предстоящите почивни дни около Националния празник, съобщиха от БДЖ.

от БНТ
16:25, 18.02.2019
Чете се за: 00:30 мин.
У нас
бдж въвежда предварителна продажба билети почивните дни около март

Обичайният срок за предварителната продажба на билети е 5 дни, но националният железопътен превозвач има практиката да удължава този срок, в случаите, когато предстоят по-дълги празнични периоди. По този начин „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД дава възможност на своите клиенти да планират предварително своите пътувания, както и своевременно да закупят билет и резервация за седящо място за предпочитания от тях влак. Предварителната продажба на билети и резервации за седящи места ще се извършва във всички железопътни гари и бюра в страната през периода от 18-и февруари 2019 г. до 5-и март 2019 г.

Клиентите на „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете от служителите на билетните каси и гишетата „Информация” в железопътни гари, както и на националния информационен телефон 0700 10 200.

Билети могат да се закупят онлайн, а разплащането се осъществява по електронен път с най-масово разпространените кредитни и дебитни карти.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Хората с увреждания искат промени в наредбата за ТЕЛК
Хората с увреждания искат промени в наредбата за ТЕЛК
Западните Балкани може да подпишат за роуминга още през април
Западните Балкани може да подпишат за роуминга още през април