НОВИНИ

БДЖ въвежда предварителна продажба на билети за почивните дни около 3 март

„БДЖ – Пътнически превози” ЕООД въвежда предварителна продажба на билети за всички бързи влакове за предстоящите почивни дни около Националния празник, съобщиха от БДЖ.

бдж въвежда предварителна продажба билети почивните дни около март
bnt avatar logo
от БНТ
16:25, 18.02.2019
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

Обичайният срок за предварителната продажба на билети е 5 дни, но националният железопътен превозвач има практиката да удължава този срок, в случаите, когато предстоят по-дълги празнични периоди. По този начин „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД дава възможност на своите клиенти да планират предварително своите пътувания, както и своевременно да закупят билет и резервация за седящо място за предпочитания от тях влак. Предварителната продажба на билети и резервации за седящи места ще се извършва във всички железопътни гари и бюра в страната през периода от 18-и февруари 2019 г. до 5-и март 2019 г.

Клиентите на „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете от служителите на билетните каси и гишетата „Информация” в железопътни гари, както и на националния информационен телефон 0700 10 200.

Билети могат да се закупят онлайн, а разплащането се осъществява по електронен път с най-масово разпространените кредитни и дебитни карти.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Хората с увреждания искат промени в наредбата за ТЕЛК
Хората с увреждания искат промени в наредбата за ТЕЛК
Западните Балкани може да подпишат за роуминга още през април
Западните Балкани може да подпишат за роуминга още през април