НОВИНИ

Без топла вода ще бъде центърът на София от 20 до 29 август

В рамките на предстоящите летни месеци „Топлофикация София” ЕАД ще обследва топлопреносната мрежа в столицата и ще извърши необходимите рехабилитационни и строително-монтажни дейности. Освен обследването на топлопреносната мрежа от 20 до 29 август 2018г. ще бъде спряна изцяло работата на ТЕЦ „София“. В рамките на този период ще бъде извършен преглед на съоръженията в топлоизточника, както и при необходимост ремонт на отделни модули. Без топла вода по това време ще останат клиентите от Централна градска част.

Без топла вода ще бъде центърът на София от 20 до 29 август
bnt avatar logo
от БНТ
15:36, 20.05.2018 (обновена)
Чете се за: 00:57 мин.
У нас

Ще бъдат засегнати потребителите, които живеят в карето между: ул. „История Славянобългарска“, бул. „Данаил Николаев“, ул. „Проф. Милко Бичев“, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, бул. „Фритьоф Нансен“, бул. „Патриарх Евтимий“, както и булевардите „Прага“, „Пенчо Славейков“, „Ген. Тотлебен“, ул. „Йоаким Кърчовски“, ул. „Дамян Груев“, района на Руски паметник, Зона Б5, Зона Б17, 18 И 19, ул. „Опълченска“, бул. „Княгиня Мария Луиза“, района на Сточна гара, ж.к. „Банишора“, ж.к. „Света Троица“ и ж.к. „Фондови жилища“.

„Топлофикация“ стартира изпълнението на утвърдената от Столичния общински съвет ремонтна и инвестиционна програма за 2018 година. През летните месеци ще се обследва топлопреносната мрежа, ще се извършват рехабилитационни и строително-монтажни дейности. Ще бъде реконструирана топлопреносната мрежа по улиците „Граф Игнатиев“ и „6-ти септември“.

В рамките на предстоящите летни месеци компанията ще обследва топлопреносната мрежа в столицата и ще извърши необходимите рехабилитационни и строително-монтажни дейности, отбелязват от дружеството. Целта е да се подобри оперативната сигурност на системата и да бъде гарантирано качественото и надеждно топлоподаване за клиентите през отоплителния сезон.

Топлопроводите в София са изградени основно през 70-80 години на миналия век, така че е необходимо да бъде извършван регулярен мониторинг на съоръженията и рехабилитация на онези участъци от мрежата, при които се наблюдава повишена аварийност, припомнят от дружеството.

Информацията за сроковете на спиране на топлата вода и засегнатите квартали е публикувана в сайта на дружеството – www.toplo.bg и във Фейсбук - www.facebook.com/www.toplo.bg. Повече подробности клиентите могат да получат и на информационния телефон в Кол центъра на компанията – 0 700 11 111.

За времето на ремонтите на клиентите няма да бъдат начислявани сметки за топла вода и това ще бъде отразено на отделен ред в месечните съобщения.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мило Джуканович се закле като президент на Черна гора, опозицията го бойкотира
Мило Джуканович се закле като президент на Черна гора, опозицията го бойкотира
Името на Македония: Гърция иска „географско или хронологическо“ определение
Името на Македония: Гърция иска „географско или хронологическо“ определение