НОВИНИ

Борисов: Министерството на отбраната и МВР започват съвместно учение

Започваме съвместно учение на сили на Министерството на вътрешните работи и на отбраната, за да сме готови за всички възможни ситуации, включително и за затваряне на контролно-пропускателните пунктове при мигрантска вълна от Гърция и Македония. Предупредили сме за това съседите, ще използваме почивните дни, за да предислоцираме силите и средствата на двете министерства. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов при откриването на реконструираната компресорна станция "Лозенец" край Стралджа.

bnt avatar logo
от Източник: БТА
15:24, 04.03.2016
Чете се за: 00:31 мин.
У нас
борисов министерството отбраната мвр започват съвместно учение

Във връзка с планираното съвместно учение "Граница 2016" в събота в рамките на час ще бъде затворен ГКПП-Кулата за преминаване на превозни средства, съобщават от пресцентъра на МВР. Очакваният интервал ще е от 11.00 до 12.00 часа, след което пропускателният режим на граничния пункт ще бъде изцяло възстановен.

Борисов допълни, че полицаите и военните ще патрулират заедно и бежанците, които влизат в страната извън контролно-пропускателните пунктове ще бъдат връщани към страните, от които са влезли. Засилването на охраната на границата с Гърция няма да стане за сметка на оголване на българо-турската граница.

;

Поставихме си преди години амбициозната задача да подменим за над 200 милиона компресорите и рехабилитацията на газопрен...

Posted by Boyko Borissov on Friday, 4 March 2016
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Шествие във Велико Търново срещу насилието над животни
Шествие във Велико Търново срещу насилието над животни
135 години от рождението на Тодор Александров
135 години от рождението на Тодор Александров