Борисов се срещна с Реформаторите

В Министерския съвет, се проведе среща между премиерът Бойко Борисов, вицепремиерът Румяна Бъчварова, председателят на парламентарната група на ГЕРБ- Цветан Цветанов, и лидерите на Реформаторския блок. Готовност и воля за успешно изпълнение на управленската програма на правителството и завършване на пълен четиригодишен управленски мандат- това са заявили лидерите на партиите от управляващото мнозинство, се казва в прессъобщение.

от БНТ
15:20, 01.09.2016
Чете се за: 00:33 мин.
У нас
борисов срещна реформаторите

Международните заплахи и националните интереси на България налагат като приоритети през започналия политически сезон гарантирането на националната сигурност, на финансовата стабилност и успешна подготовка за Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, се посочва още в съобщението. Лидерите постигнаха съгласие около необходимостта от политическа стабилност, която да гарантира икономическото развитие на страната и продължаване на реформите. Остава приоритет активното участие на България в процеса на вземане на решения в Европейския съюз и в НАТО. Според председателя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов темата за президентските избори е била накратко обсъдена в края на срещата днес.

Цветан Цветанов - председател на ПГ на ГЕРБ
За толерантността казахме, че трябва да се запази нормалният тон и да има един смислен дебат ,като ние винаги сме разглеждали, че партиите които са членки на ЕНП винаги трябва да се подкрепят за един втори тур, ако един от кандидатите е успешен, а другия е по-задна позиция. Така че ние сме партиите ,които ще се подкрепяме на евентуален балотаж.
Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Камион с опасни вещества аварира на столичния булевард Цар Борис III
Камион с опасни вещества аварира на столичния булевард "Цар Борис III"
Булгартрансгаз организира кръгла маса за газов хъб Балкан
"Булгартрансгаз" организира кръгла маса за газов хъб "Балкан"