НОВИНИ

Между 30 и 50 000 лева са откраднати от банкомата в Казанлък

Банкомат беше взривен тази нощ в Казанлък. Според свидетели обирът е извършен от четирима маскирани мъже. Предполага се, че откраднатата сума е между 30 и 50 хиляди лева.

bnt avatar logo
от Иван Янев
12:10, 20.08.2018
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

Обирът е извършен малко преди 3 часа, когато гръм събужда живущите в блок 31 в квартал "Васил Левски". Според свидетели четирима маскирани с качулки са успели да вземат касетите с парите.

Ангел Ангелов: Чу се много силен гръм. Аз помислих, че е гръмнало не знам нещо голямо. Много силен гръм и излезнах на терасата, то тъмно нищо не се вижда и после слезнах. От другия блок един човек каза, че около четирима човека ли, петима нещо от тоя сорт каза, че са бягали, видял да бягат.

Крадците са избягали пеш, въпреки че според криминалисти наблизо ги е чакал автомобил. Охранителните камери около мястото не са успели да запишат извършителите. Предполага се, че открадната сума от банкомата е между 30 и 50 хиляди лева.Той е бил зареден в сряда миналата седмица със 70 хиляди лева. От взрива са нанесени материални щети на магазина, където се е намирала машината и са изпотрошени стъклата му.

Извършителите се издирват.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Министър Нанков: 17 пътни съоръжения са в лошо състояние, 5 се ремонтират
Министър Нанков: 17 пътни съоръжения са в лошо състояние, 5 се ремонтират
Правителството призовава Ралица Агайн да подаде оставка заради казуса Олимпик
Правителството призовава Ралица Агайн да подаде оставка заради казуса "Олимпик"