НОВИНИ

В "Денят започва" - да измерим байганьовщината

Как се измерва индекса на байганьовщината или какво е да си от задругата на готините хора? В 6:50 ч., отговор дава председателят на сдружение ГОТИН, Диан Цветков.

Ина Шумарова
от Ина Шумарова
19:00, 09.02.2016
Чете се за: 00:46 мин.
У нас
В Денят започва - да измерим байганьовщината

Между блокадата и дипломацията. Превозвачи искат оставката на министъра на външните работи. Какъв ще бъде отговорът на Даниел Митов, ще разберем след 8:00 ч., в студиото на „Денят започва”. И още какви са изводите за проведената срещата в Лондон. Кога се очаква официалното оповестяване за българската номинация в ООН? Въпреки че името на Кристалина Георгиева е спрягано от няколко месеца, тя официално обяви, че няма да се кандидатира за генерален секретар на ООН. Според нейните думи, политическата ситуация в Европа и сериозните въпроси, които предстоят да бъдат обсъдени в нейния ресор я задължават да отдаде цялото си внимание, като вицепремиер на ЕК. По информация на “По света и у нас” Ирина Бокова е единственото име, което се обсъжда.

;

Столична община въвежда безплатно паркиране за синя и зелена зона, покрай институциите. Идеята е хората да могат за 15 минути да оставят автомобила си, за да вземат или оставят децата си или болен роднина. След 7:30 ч., темата ще обсъдим с председателя на Столичния общински съвет Елен Герджиков. Ако имате сигнали за нерегламентирано паркиране или искате да споделите какво е положението с паркоместата във вашия квартал, може да ни пишете на фейсбук страницата “Денят започва” . Наредбата се очаква да влезне в сила до края
пролетта, като се очаква да се установи къде ще може да се спира безплатно. Общината готви и разширение на зоните за платено паркиране в столицата, но все още не се знае кои райони ще бъдат засегнати и кога ще бъде въведено.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Иван Миховски: Сам ще се откажа от имунитета си
Иван Миховски: Сам ще се откажа от имунитета си
Лекари от Пазарджик се притесняват, че направленията ще намалеят
Лекари от Пазарджик се притесняват, че направленията ще намалеят