НОВИНИ

Даниела Дариткова: Имаме програма и тя трябва да бъде успешно реализирана

В това Народно събрание избирателят ни е подредил по начин, който налага ПП ГЕРБ да бъде гарант за стабилност и затова, че процесите в България ще вървят в посока, която да утвърждава държавността. Това каза Даниела Дариткова – председател на ПГ на ПП ГЕРБ, в интервю за предаването „Още от деня“.

bnt avatar logo
от БНТ
19:13, 15.01.2020
Чете се за: 00:33 мин.
У нас

Ние търсим при всяко едно гласуване диалог и консенсус, не само на думи. И поддържаме политиката, която изпълнява това, което ни е събрало в това коалиционно управление. Защото ние имаме програма и смятам, че тя трябва да бъде успешно реализирана в интерес на хората, заяви Дариткова.

Тя подчерта, че има добра стиковка с коалиционните партньори. „Това, което ни обединява, е коалиционното ни споразумение. Ние го следваме и всички имаме за приоритет да доведем мандата докрай, затова защото трябва да работим в интерес на хората и да изпълним заявките, които сме дали в началото на този мандат, за да имаме основание да искаме отново тяхното доверие на следващите парламентарни избори“, каза още Дариткова.

Не мисля, че предсрочни избори в момента биха дали повече вода на жителите на Перник или биха създали условия, при които да се преодолеят всички останали предизвикателства, които съществуват пред нас както във вътрешен, така и в международен план, допълни председателят на ПГ на ГЕРБ.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Източването на НОИ: Тази вечер в новото предаване на БНТ Следите остават
Източването на НОИ: Тази вечер в новото предаване на БНТ "Следите остават"
Пожар избухна на летището в Аликанте, има отложени полети
Пожар избухна на летището в Аликанте, има отложени полети