НОВИНИ

“Денят започва” интересно...

Вижте за какво ще говорим в сутрешния блок на БНТ1 "Денят започва" на 28 януари 2016 г.

Ина Шумарова
от Ина Шумарова
19:26, 27.01.2016
Чете се за: 00:40 мин.
У нас
“Денят започва” интересно...

Къде е по-лесно да се балансира между тъщата и свекървата – в семейството или в политиката? Колегата Калчо Петков показва как се свири на пиано за пред тъщата и за пред мама. „Денят започва” в „Къщата на Калиопа” в Русе с безценните съвети на етнолога Десислава Тихолова. Гледайте по БНТ1 в 6:50.

;

След 8:00 часа в студиото влизат народните представители Димитър Лазаров от ГЕРБ, Валери Жаблянов от „БСП - лява България” и Димитър Делчев от Реформаторския блок, за да обсъдим обективно положителна или обективно негативна е оценката на ЕК за изминалата година.

;

Поискана оставка – отказана оставка. Щеше ли да гарантира оставката на ВСС независимост от властта? С коментар по темата в 7:45 - анализаторите Живко Георгиев и Нено Димов.

;

Кръводаряването е спасение. Как да спасим кръводаряването? В 7:15 наш гост ще е д-р Николай Андреев – директор на Националния център по трансфузионна хематология.

;

Изненада в градското пространство. Възможно ли е съжителството на PVC щора с духа на Античността? Отговор ще търси репортерът на „Денят започва” Благой Цицелков, малко след 7:30 на живо от „Антична Сердика”.

;

За книгите извън списъците. Кога „прозорецът” към света се превъща в заключена врата? Убиват ли часовете по литература любопитството на децата към четенето? Истории за четенето ще ни разказва писателят Александър Шопов, след 8:30.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Приеха бюджета на Варна
Приеха бюджета на Варна
Родители от Бистрица дежурят на пътя, за да пазят децата си
Родители от Бистрица дежурят на пътя, за да пазят децата си