НОВИНИ

"Денят започва" с розова лентичка

Вижте темите, за които ще говорим в четвъртък.

Ина Шумарова
от Ина Шумарова
20:33, 03.02.2016
Чете се за: 00:34 мин.
У нас
денят започва розова лентичка

Световен ден за борба с рака. Между отчаянието и надеждата - какво е да чуеш диагнозата рак. Как да победим в битката с коварната болест? Репортерът на “Денят започва” Велианна Кашева разговаря с проф. д-р Красимир Нейков и д-р Валентин Ангелов, очаквайте след 7:30 ч.

;

Нов министър в кабинета. Още от скандалите във ВСС и парламентарни аритметики. Каква е стабилността в кабинета? Реформата в МВР. Ще се намали ли обезщетението на служителите? След 8:00 ч. в студиото гост ще бъде Менда Стоянова, депутат, ПГ на ПП ГЕРБ.

;

Финансов колапс в ансамбъл “Филип Кутев”. Защо се стигна до там и какво трябва да се промени в управлението. Какъв е спасителният план за популярния фолклорен състав? Очаквайте в 8:30 ч., гости ще бъдат Елена Кутева, ръководител на фолклорен ансамбъл “Филип Кутев” и гл. експерт Елианка Михайлова – дирекция „Сценични изкуства и художествено образование“ към Министерството на културата.

;

Нотариалната камара с предложения по какъв начин ефективно да се спре кражбата на фирми. Как може да загубиш собствената си фирма? В 7:15 ч. ще търсим отговор на тези въпроси от Красимир Катранджиев, председател на Нотариалната камара.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Свещеник от Пловдив дари 200 лева на семейство от Кюстендил
Свещеник от Пловдив дари 200 лева на семейство от Кюстендил
Личен лекар на 2500 пациенти
Личен лекар на 2500 пациенти