НОВИНИ

Баща, убиец, затворник, а вече и писател, гледайте утре в "Денят започва"

Вижте темите, които ще обсъдим в петък

Ина Шумарова
от Ина Шумарова
20:03, 04.02.2016
Чете се за: 00:44 мин.
У нас
баща убиец затворник вече писател гледайте денят започва

Учителка и икономист в търсене на формулата за реформа, която да подготвя отличници в живота. Каква е зависимостта между образованието и БВП? След 8:00 ч., коментар в студиото на “Денят започва” от народните представители Снежана Дукова, ГЕРБ и Стоян Мирчев, “БСП - лява България”.

;

Строим базилика в Плиска. След това с камъните от базиликата стоим гара, а след това отново градим базиликата. Нашият репортер Благой Цицелков търси отговори, малко след 8:30 ч.

;

Людовик Толумов - баща, убиец, затворник, а вече и писател. Въпреки многото си лица, той се надява, че животът му ще продължи извън решетките. Криминалният психолог проф. Калин Гайдаров изгради неговия психопрофил, ако искате да разберете повече, гледайте утре след 7:30 ч.

;

Гледайте в 7:45 ч. дискусията на тема психиатрична помощ с участието на психиатрите д-р Гълъбина Тарашева и д-р Христо Хинков. От каква помощ има нужда психиатрична помощ? Какво трябва да се случи, за да живеят болните в по-добри условия?

;

Нежелан физически допир в градския транспорт. Случвало ли ви се е? Кога това деяние се превръща в престъпление? Защо мълчаливото възмущение срещу натрапника е най-доброто алиби за деянието му? Репортерът на “Денят започва”, Ирина Шуликова разговаря с адвокат Марин Марковски и Илияна Стойчева, изп.директор на “Алианс за защита от насилие основано на пола”. Гледайте, малко след 6:50 ч.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
 шумна есен !!!
шумна есен !!!
Невиждана стачка в Гърция: Ципрас между улицата и кредиторите
Невиждана стачка в Гърция: Ципрас между улицата и кредиторите