НОВИНИ

Детската градина в село Черни връх днес отново отвори врати

На церемонията по откриването на детска градина „Палавници“ присъстваха кметът на Камено Жельо Вардунски и омбудсманът на РБ Мая Манолова. Детската градина в село Черни връх "Павалници", община Камено, която пострада от бедствието в края на октомври, днес отново отвори врати за децата.

bnt avatar logo
от БНТ
18:44, 21.12.2017
Чете се за: 00:24 мин.
У нас

На историческото събитие присъстваха кметът на Камено Жельо Вардунски, омбудсманът на РБ Мая Манолова и представители на местния парламент, а парите за ремонта бяха осигурени от непотърсени ваучери от кампанията „Великден за всеки".

Децата на Черни връх посрещнаха Вардунски и Манолова с интересна програма с песни и танци. Ремонтът приключи в изключително кратки срокове за около месец.

„Радвам се като видя как всичко тук отново е грейнало. През пролетта очакваме ще продължим добрата инициатива като подновим и детската площадка в двора на ДГ „Палавници“, така че да стане красиво и приветливо място. Това е най-големият коледен подарък, защото децата и хората, които работят с тях, трябва да бъдат подкрепяни“, заяви омбудсманът Мая Манолова.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Антон Кутев: Когато подписваш за милиарди, има корупция
Антон Кутев: Когато подписваш за милиарди, има корупция
Община Девня и БНТ-Варна почистиха 4 сметища за ден
Община Девня и БНТ-Варна почистиха 4 сметища за ден