НОВИНИ

ДПС ще се бори за добър резултат на парламентарните избори

ДПС ще се бори за добър резултат на предсрочните парламентарни избори. Това заяви пред журналисти председателят на партията Мустафа Карадайъ след като внесе 6854 подписа в ЦИК за регистрация на ДПС за участие в изборите.

bnt avatar logo
от БТА
11:52, 08.02.2017
Чете се за: 00:39 мин.
У нас
дпс бори добър резултат парламентарните избори

Победители на президентските избори бяха българските граждани и желанието за промяна, очакванията ни за тези избори са желанието и волята за промяна да победят, заяви Карадайъ. Според него като основни опоненти на тези избори са от едната страна системата и системността, а от другата - антисистемата и антисистемността. ДПС безспорно е в полето на системните партии, подчерта председателят на партията.

В момента виждаме надпревара в полето на популизма, заяви Карадайъ и подчерта, че ДПС няма да си позволи това. ДПС има ясна, изпълнима програма, ясен план за реализацията й и ясна визия за политическа и финансова стабилност в страната, посочи той. Имаме ясна програма за икономическо развитие на страната и за по-добро бъдеще на всички български граждани, допълни Карадайъ.

ДПС смята, че е нужно ценностно мнозинство, вместо безпринципни такива, каквито е имало в предишния парламент и които са довели до предсрочните избори. Нашите очаквания са да има ценностно мнозинство в Народното събрание, за да има стабилно управление в страната и развитие на страната, посочи той.

"Предпочитаме достоен враг, отколкото недостоен ДОСТ", каза Карадайъ в отговор на въпрос до колко сериозна конкуренция на ДПС могат да бъдат партиите ДОСТ, НПСД и ДРОМ

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Статегия определя как ще се развива образованието в Пловдив до 2022 г.
Статегия определя как ще се развива образованието в Пловдив до 2022 г.
Герджиков освободи 14 областни управители
Герджиков освободи 14 областни управители