НОВИНИ

Единствените деца изневеряват повече

Ако партньорът или партньорката Ви са израсли като единствени деца в семейството, вероятността да се сдобиете с рога рязко се увеличава, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания.

bnt avatar logo
от БТА
13:40, 28.08.2017
Чете се за: 00:34 мин.
По света
единствените деца изневеряват повече

Допитването сред потребители на сайт за извънбрачни запознанства е установило, че мнозинството кръшкачи - 34 %, са били единствени деца в семейството.

На второ място по склонност към изневяра се нареждат първородните деца. Следват най-малките. Най-верни се оказват хората, които са били средни деца в семейството.

Сред потребителите на сайта 24 % са с доведени братя и сестри.

Резултатите от проучването показват, че семейната история влияе върху бъдещото поведение в любовта. Известно е, че детството на единствените потомци често е самотно и това може да се отрази върху бъдещите им връзки.

Ако партньорите им работят дълго или пътуват често, те могат отново да почувстват някогашната самота и до потърсят утеха извън брачното ложе.

На другия полюс са средните деца в семейството, които са израснали обсипвани с любов както от родителите, така и от братята или сестрите си. Веднъж пораснали, те нямат толкова силна потребност от привързаност, не реагират по същия начин на краткосрочната самота и не са склонни да търсят извънбрачни афери, казва говорителят на сайта Крисчън Грант.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мигранти, водени от българин, са задържани на румънско-унгарската граница
Мигранти, водени от българин, са задържани на румънско-унгарската граница
Изграждат Националното хранилище за радиоактивни отпадъци в АЕЦ Козлодуй
Изграждат Националното хранилище за радиоактивни отпадъци в АЕЦ "Козлодуй"