НОВИНИ

Георги Кадиев може да оглави “Нормална държава”

Партия “Нормална държава” ще бъде учредена на 12 юни. Това заяви в “Още от деня” нечленуващият депутат Георги Кадиев, който най-вероятно ще бъде избран за лидер.

георги кадиев оглави нормална държава
bnt avatar logo
от БНТ
19:23, 07.06.2016
Чете се за: 00:33 мин.
У нас

Основното послание към учредителите ще бъде, че предстои един дълъг поход за възвръщането на нормалността в страната и за това България да стане отново едно прекрасно място за живеене.

Георги Кадиев, нечленуващ депутат: Опазил съм се 10 години в политиката, без да се корумпирам, и едно от нещата, които искам да предам на хората в тази партия е, че ние не се корумпираме. Завърнал съм се от чужбина и едно от другите неща, които искам да предам е, че ние можем да направим държавата ни такава, че българите да останат в нея”

Кадиев се съгласи, че за да постигне резултат на следващи парламентарни избори, партията трябва да потърси съюзници. По думите му “Нормална държава” категорично се намира в сектора “център-ляво”. Той подчерта, че стремежът му е да се създава икономическа политика, която да води до предприемчивост.

Георги Кадиев, нечленуващ депутат: Не искам да имам нищо общо с националистически партии, дори цената за това да е свалянето на ГЕРБ. Има едни граници, които не бих искал да прескачам и ще настоявам за това си убеждение пред партията.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Турция между ПКК и Ислямска държава
Турция между ПКК и "Ислямска държава"
Дъждовете във Варна изровиха цяла яма
Дъждовете във Варна изровиха цяла яма