НОВИНИ

ГЕРБ внесе първа документите си в ЦИК за участие в парламентарните избори

Партия ГЕРБ по традиция се регистрира в първата възможна минута след отварянето на ЦИК за документи на участниците в избори. За предсрочния парламентарен вот книжата на партията внесоха Десислава Атанасова, Димитър Главчев и лидерът на столичната организация и административен секретар Цветомир Паунов.Днес започна регистрацията на партии и коалиции за предсрочните парламентарни избори на 26 март. Крайният срок за подаване на документите е 8 февруари.

bnt avatar logo
от БГНЕС
10:54, 02.02.2017
Чете се за: 00:36 мин.
У нас
герб внесе първа документите цик участие парламентарните избори

„Това е една добра традиция, която тръгна от 2007 г., благодарение на Младежи ГЕРБ. Тя беше спазена и днес - в първия ден и час за регистрация в ЦИК ние подадохме документите, които бяха приети без забележка. Събрали сме над 27 000 подписа на хора, които подкрепят регистрацията на ПП ГЕРБ за предстоящите парламентарни избори ", каза Цветомир Паунов. Той благодари на младежите от софийската структура на ГЕРБ за активното им участие.

Административният секретар на ГЕРБ подчерта, че партията е в добра организационна подготовка. „Имаме желанието и увереността да спечелим предстоящите предсрочни парламентарни избори. Ние няма да изневерим на нашия основен принцип - да водим позитивна кампания, да не се поддаваме на популистките настроения", каза Цветомир Паунов.

Във връзка с предизборната програма на ГЕРБ той заяви, че по нея се работи много активно. "По нея работи лично председателят на ГЕРБ Бойко Борисов. Той координира дейността на експертите и министрите, които пишат програмата. Съвсем скоро тя ще бъде обявена, в подходящ момент - пред обществеността и пред медиите", каза още Паунов.


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Временна организация на движението заради Световната купа в Банско
Временна организация на движението заради Световната купа в Банско
Световния ден на влажните зони отбелязват в Пловдив
Световния ден на влажните зони отбелязват в Пловдив