НОВИНИ

ГЕРБ ще прави промени в общински структури преди местните избори

Предстои да бъдат направени промени в още няколко общински структури на ГЕРБ преди местните избори през 2019 г., каза днес във Варна председателят на парламентарната група и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. В крайморския град той откри Седмия университет на Старейшини ГЕРБ, който е посветен на националната сигурност като важен елемент от регионалната и европейската политика на България.

bnt avatar logo
от БТА
15:35, 30.09.2017
Чете се за: 00:37 мин.
У нас
герб прави промени общински структури местните избори

Цветанов уточни, че в Добричка и в Плевенска област политическата формация е постигнала слаби резултати на предишния местен вот и е съвсем закономерно да бъдат направени кадрови промени.

За Хасково се изговори прекалено много, темата се превърна в опорна точка за нашите политически опоненти, допълни Цветанов. По думите му за ГЕРБ е важно партийната структура там да продължи да работи така добре, както преди предишните местни избори. Цветанов допълни, че ГЕРБ се разграничава от кмета на Хасково Добри Беливанов, защото не е покрил очакванията, декларирани по време на предизборната кампания през 2015 г.

Зам.-председателят на ГЕРБ припомни, че изтича мандатът на Комисията по досиетата и се минава към нов избор. По думите му сряда е последният срок за подаване на номинациите. Според Цветанов ГЕРБ ще се ориентира към хора с проевроатлантическа позиция, които са за разкриване на истината за целия преход. На въпрос за номинирането на Антон Тодоров за председател на комисията, зам.-председателят на партията посочи, че това е личност с перфектна аналитичност. Тодоров може да си свърши добре работата и да представлява страната ни в международната мрежа от сходни комисии в Източна Европа и в Западна Германия, посочи Цветанов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
И гърци, и македонци ще уточняват историята си
И гърци, и македонци ще уточняват историята си
Меглена Кунева: Назряват условия за голяма коалиция на справедливостта
Меглена Кунева: Назряват условия за голяма коалиция на справедливостта