НОВИНИ

Главният прокурор проверява делата срещу скандалния кмет на Галиче

Главният прокурор изпрати обвинители на проверка и в районната прокуратура в Бяла Слатина и полицейското управление там. Ще се проверяват всички преписки и дела срещу кмета на Галиче Ценко Чоков и членовете на семейството му. Проверката идва след поредния скандал там. Синът на кмета - Мартин е обявен за общодържавно издирване, след като местен младеж го обвини, че му е нанесъл побой. Битият Радослав е подал жалба в прокуратурата.

bnt avatar logo
от Илиана Минковска
20:27, 14.01.2016
Чете се за: 00:21 мин.
У нас

Пред нашата камера Радослав Алексиев разказа, че е нападнат безпричинно от 19-годишния Мартин Чоков, при което получил фрактура на черепа и комоцио.

Бащата и братът обвиниха полицията в Бяла Слатина, че покровителства семейството на кмета Чоков и казаха, че не вярват в правосъдието.


;

След подадена жалба за побоя, Мартин Чоков е разпитван в полицията и освободен по лекарско предписание след което изчезнал. Сега семейството на битото момче се страхува от отмъщение, но твърдят, че няма да оттеглят жалбата срещу кметския син. Заради скандала главният прокурор изпрати проверка в Бяла Слатина.

Днес Радослав напусна селото, защото се страхува за живота си.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мигрантите в Дания ще учат местните нрави
Мигрантите в Дания ще учат местните нрави
На какво мирише вeстникът?
На какво мирише вeстникът?