НОВИНИ

Генно модифициране на бебета - в “Денят започва” на 3 февруари

Вижте за какво ще говорим в сутрешния блок "Денят започва" в сряда.

Ина Шумарова
от Ина Шумарова
18:07, 02.02.2016
Чете се за: 00:32 мин.
У нас
генно модифициране бебета денят започва февруари

САЩ в битка за Белия дом. Кой срещу кого на изборите в Америка. Какви са шансовете на милиардера Доналд Тръмп? Коментар на д-р Соломон Паси, който влиза в студиото на „Денят започва” очаквайте след 7.00 ч.

;

Официално! Разрешиха генното модифициране на човешки ембриони във Великобритания. До къде може да стигне медицината и възможно ли е скоро да създадем първото „дизайнерско”бебе? Малко след 7:30 ч., в студиото гости ще бъдат юриста Стоян Ставру и акушер-гинеколога проф. д-р Атанас Щерев.

;

Расте, но не старее. За ремонтите и проблемите на София. Какви са новите проекти за столицата в дългосрочен план. Очаква ли се поскъпване на цената на билетите за градския транспорт? На тези и още въпроси, отговор дава кмета на Столична община Йорданка Фандъкова. Гледайте, след 8:00 ч.

;

Здравна карта. Какви промени се очакват в болниците след въвеждането на новата система? Има ли опасност да останат пациенти без болнично лечение? След 8:20 ч. в студиото влиза зам. министърът на здравеопазването Ваньо Шарков.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Чистят Русе след снега
Чистят Русе след снега
Стивън Хокинг: Черните дупки могат да водят към други вселени
Стивън Хокинг: Черните дупки могат да водят към други вселени