НОВИНИ

КФН изпрати на прокуратурата и ДАНС доклад по проверката на „Еврохолд”

Комисията за финансов надзор официално изпрати цялата съотносима информация от проверките на „Еврохолд България“ АД и свързаните с него дружества относно тяхното финансовото състояние и цялостната дейност на холдинга, до Главна прокуратурата и Държавна агенция „Национална сигурност“ с цел преценка и действия по компетентност, съобщиха от комисията.

bnt avatar logo
от БГНЕС
13:19, 26.06.2019
Чете се за: 00:17 мин.
У нас
кфн изпрати прокуратурата данс доклад проверката еврохолд

В писмото до тях подробно са изложени резултатите и заключенията на база проверената до момента документация. Също така е изпратена информация до Националната агенция за приходите с цел информираност за фактите и обстоятелствата, касаещи спазване на данъчното законодателство на Република България и преценка на необходимостта от предприемане на действия по компетентност.

Ролята на КФН е да осъществява стриктен и навременен надзор, да бъде обективна и безпристрастна, работейки в интерес на бизнеса и гражданите. Комисията изпълнява и поетата отговорност да информира обществеността за отделните етапи в хода на проверките, спазвайки принципите на конфиденциалност.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Евакуират част от хърватския град Раб заради изтичане на газ
Евакуират част от хърватския град Раб заради изтичане на газ
Борисов за ремонтите на АМ „Тракия”: На практика се правят нови мостове
Борисов за ремонтите на АМ „Тракия”: На практика се правят нови мостове