НОВИНИ

Нинова: Борисов помоли Доган за помощ и я получи, но вот на недоверие ще има

Бойко Борисов помоли Доган за помощ и я получи, но вот на недоверие ще има - това е казала лидерът на БСП Корнелия Нинова в свое изявление, съобщиха от пресслужбата на партията.

bnt avatar logo
от БТА
13:18, 22.12.2017
Чете се за: 00:35 мин.
У нас
нинова борисов помоли доган помощ получи вот недоверие

"От обръщението на г-н Доган си правим три извода. Борисов се притесни от напрежението в страната, вот на недоверие за корупция и разнобоя с патриотите и помоли г-н Доган за помощ. И я получи. Доган подкрепя Борисов. За почетния председател на ДПС патриотите в управлението са грешка. Разбирайте в подтекст: махни ги и ние ще те подкрепим. Тоест, няма нужда от нови избори, има нужда от смяна в правителството на едните с другите", се посочва още в изявлението.

Нинова допълва в изявлението си, че се закриват болници, вдигат се цените на вода и ток, държавата ни е първенец по корупция и най-бедна в Европа, една прослойка става все по-богата, а народът все по-беден, стабилно расте броят на неграмотните деца и др.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова казва още, че иска промяна на този модел на управление, а не просто смяна на патриотите с ДПС в правителството и е категорична, че вот на недоверие ще има. "Не сме в предишната ситуация с 38 депутати, която налагаше да търсим гласове от ДПС. Сега сме осемдесет и продължаваме напред. Очевидно оставаме единствената опозиция и алтернатива. Хората да избират", се добавя в изявлението.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Намерен е автомобилът на стрелците на данъчния инспектор в София
Намерен е автомобилът на стрелците на данъчния инспектор в София
КЕВР е глобила два пъти с по 3 млн. лева EVN България заради повторни нарушения
КЕВР е глобила два пъти с по 3 млн. лева EVN България заради повторни нарушения