Лили Иванова: ​Цялата любов, която получавам на сцената, я връщам като бумеранг

Цялата любов, която получавам на сцената, я връщам като бумеранг, тя ме стимулира и аз я раздавам от сцената, каза Лили Иванова в предаването "Панорама". Тя обясни, че много внимава какво пее и отбеляза, че да пее за любов е нейна съдба.

от БНТ
21:47, 29.09.2017
9444
Чете се за: 00:43 мин.
У нас
Лили Иванова: Ако някой си въобразява, че е вечно на мода, той е свършил. Той е фалирал. За да си на гребена на вълната, не можеш да си фантазираш и да смяташ, че си най-великият. Първо трябва да слушаш какво става по света. Музиката е различна вече и трябва да се съобразяваш. Не ние сме велики, а публиката е велика. Хората са платили за концерта и аз благодаря, дори при тази безработица, че намират как да дойдат на концерта. Аз не смятам, че съм най-великата, публиката решава.

Няма музика или песен за целия български народ или за целия свят. Всеки има своя вкус и свое предпочитание. Ключът към душата е любовта. Всеки иска да получи любов. Няма човек, който да не иска да получи любов. И днес, когато всичко е отчуждено, хората имат още по-голяма нужда от любов, казва голямата Лили Иванова.

;

През лятото излезе най-новият албум на Лили Иванова. Той включва 8 нови песни, а 3 от композициите са записани в нов аранжимент. За първи път в своята дискография певицата издава албум без име, а корицата му не носи никакъв графичен знак. Обложката има истинска колекционерска стойност, защото представлява портрет на Лили Иванова, дело на художника Васил Горанов.

Вижте целия разговор във видеото.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Посланикът на Германия у нас: Страната ни ще намери правилния път
Посланикът на Германия у нас: Страната ни ще намери правилния път
Проф. Анастас Герджиков: Сегашното поколение ще ни отведе далеч
Проф. Анастас Герджиков: Сегашното поколение ще ни отведе далеч