НОВИНИ

Движението по АМ "Тракия" за момента е нормално

Движението към 12.00 часа по автомагистрала "Тракия" е нормално при тези зимни условия - плътен снеговалеж, силен вятър и мъгла. Наш екип се намира на входно-изходното трасе на София при разклона за Вакарел. Вижте повече в прякото включване на Стоил Рошкев.

Стоил Рошкев
от Стоил Рошкев
12:01, 27.11.2017
Чете се за: 00:34 мин.
У нас

24 машини обработват в момента настилката на АМ „Тракия“ между София и тунел „Траянови врата“. Настилката е почистена до асфалт и продължава обработката й. В района на Вакарел има мъгла и за безопасност на движението е необходимо шофьорите да карат внимателно, с по-ниска скорост, да спазват дистанция и да не предприемат резки маневри.

Над 130 машини обработват в момента пътните настилки в районите със снеговалеж в цялата страна. В готовност за обработка на настилките са още машини, за да се осигури безопасността на пътуването.

Временно за снегопочистване е ограничено движението на камионите над 12 тона през Троянския проход. Без ограничение за всички превозни средства е преминаването през прохода на Републиката, Ришки, Котленски, Айтоски, Обзорски, Печинско, Превала, Предела и Рожен.

АПИ съветва шофьорите да тръгват на път само с подходящи губи, да карат със съобразена скорост и повишено внимание, спазвайки указанията на пътна полиция.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получат информация за пътната обстановка от безплатното мобилно приложение на АПИ - lima.api.bg или на интернет страницата ТУК


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кога се очаква решението на Светия Синод за Македонската църква?
Кога се очаква решението на Светия Синод за Македонската църква?
Обсъждат вариантите на трасе за магистралата Русе – Велико Търново
Обсъждат вариантите на трасе за магистралата Русе – Велико Търново