НОВИНИ

Люба Пашова с втора книга с емблематични интервюта

На 9-ти юни, четвъртък, от 19:00 ч. в Литературен клуб „Перото“ в НДК водещата БНТ HD Люба Пашова ще представи втора книга с емблематични интервюта от ефира на предаването „Извън играта“. Както и в първата книга, и в това издание са събрани 30 истории с едни от най-известните и обичани българи - спортисти, актьори, музиканти, журналисти, разказани от първо лице от интервюираните.

bnt avatar logo
от БНТ
14:08, 07.06.2016
Чете се за: 00:40 мин.
У нас
люба пашова втора книга емблематични интервюта

По време на събитието ще бъде излъчено специално видео с най-емоционалните моменти от срещите в студиото на предаването.

Васил Найденов, Владо Пенев, Йордан Йовчев, Калин Сърменов, Кубрат Пулев, Маргарита Бербатова, Ненчо Балабанов, Ники Сотиров, Теодосий Спасов, Тереза Маринова, Христо Шопов са само част от имената, включени в изданието. Читателите ще видят едни от най-популярните личности такива, каквито са в реалния живот извън светлината на прожекторите. Откровени и истински, те разкриват своите съкровени лични истории, а към тях водещата Люба Пашова добавя и свои авторски текстове, които предават емоцията от телевизионните им участия.

„Благодаря на всеки един от тях, че ме допусна в личния си свят, в успехите и провалите, в чувствата, в любовите, до мига, в който за първи път е прегърнал детето си. Пак ще кажа - в „Извън играта“ има човеци, а не звезди“, споделя Люба Пашова.

Книгата „Извън играта 2“ ще бъде представена часове преди Люба Пашова да влезе в ролята на водещ на спортното предаване „Фензона“ по БНТ 1 заедно с Методи Манченко, посветено на UEFA EURO 2016. След летния сезон предаването „Извън играта“ ще се завърне в ефира на БНТ HD отново през септември.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Утре вечер е полуфиналът на националната селекция за Детска Евровизия 2016
Утре вечер е полуфиналът на националната селекция за Детска Евровизия 2016
Общински болници ще затворят заради нормативни изисквания
Общински болници ще затворят заради нормативни изисквания