НОВИНИ

Мик Джагър подлуди публиката на първия си концерт след сърдечната операция

Мик Джагър буквално взриви публиката по време на първия концерт на „Ролинг стоунс“ след като претърпя сърдечна операция през април и групата трябваше временно да отложи турнето си в Северна Америка, съобщава Ройтерс.

bnt avatar logo
от БГНЕС
18:08, 22.06.2019
Чете се за: 00:42 мин.
Още
мик джагър подлуди публиката първия концерт сърдечната операция

Фронтменът на легендарната британска рок група поднови турнето си „Без филтър“ с концерт в препълнения чикагски стадион „Солджър фийлд“, след като забави 17-те концерта, предвидени в американско-канадското си турне, за да може да се възстанови от претърпяната хирургическа интервенция.

75-годишният Джагър излезе на сцената в обичайното си добро настроение с вдигнат за поздрав юмрук и с нищо не показа, че преди месеци е трябвало да влезе в болница за операция за смяна на сърдечна клапа. Звездата още през май увери феновете си, че е добре и се възстановява, като публикува видео в социалната мрежа „Туитър“, на което се вижда как танцува в звукозаписно студио.

Създадената през 60-те години на миналия век рокбанда, чийто настоящи членове - Мик Джагър, Кийт Ричардс, Чарли Уотс и Рони Ууд са около 70-годишни, има над 40 турнета зад гърба си,което прави „Ролинг стоунс“ една от най-успешните групи за всички времена.

Групата започна турнето си „Без филтър“ в Европа през септември 2017 година, като последния им концерт на Стария континент беше през юли 2018 година. Обиколката на рокаджиите генерира приходи от 116 милиона долара през миналата година, което я класира сред 10-те най-печеливши турнета за 2018-та.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Безпаричието причинява мигрена и язва на стомаха
Безпаричието причинява мигрена и язва на стомаха
Учени са открили ранни признаци на Болестта на Паркинсон
Учени са открили ранни признаци на Болестта на Паркинсон