НОВИНИ

Москов се среща с депутатите от ГЕРБ

Ще успее ли здравният министър да убеди депутатите на ГЕРБ да приемат напълно идеите му за електронна идентификация и вземането на пръстов отпечатък? Преди час в парламента започна среща на групата на управляващите с Петър Москов.

Десислава Маркова
от Десислава Маркова
17:20, 16.02.2016
Чете се за: 00:34 мин.
Още
москов среща депутатите герб

Здравният министър ще има такава среща и с депутатите на Реформаторския блок и на Патриотичния фронт, съобщи репортерът ни Десислава Маркова.

Петър Москов - министър на здравеопазването: Като че ли се оформя плътна подкрепа от страна на мнозинството. - ГЕРБ какво искаха да научат от вас? - Говорихме по различните мотиви на опозицията, изяснихме точките, по които опозицията не е права. Вие притеснен ли сте преди вота? - Не, и след вота няма да бъда притеснен, по-притеснен съм колко съм спал през последната седмица.
Цветан Цветанов - председател на ПГ на ГЕРБ: Нямаме никакви притеснения относно стабилността на правителството, както за подкрепата за министър-председателя Бойко Борисов, така и на здравния министър. Разбира се идентификаторът е тема, която е доста дискусионна в нашата ПГ, остана отворена темата за допълнителни срещи. Разбира се, че всеки един вот има определени притеснения, но всеки вот трябва да бъде възприеман и като нещо здравословно, както за правителството, така също и за препоръките, които ще бъдат дадени в дебата, който очакваме утре.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Левски вихър от светлина
Левски "вихър от светлина"
Светият синод не приема да бъде въвеждана входна такса за Александър Невски
Светият синод не приема да бъде въвеждана входна такса за "Александър Невски"