НОВИНИ

Мотосезонът започва от София

Над 10 000 моторa, добро настроение и призив за безопасно шофиране ще отбележат началото на новия мото сезон в София. Откриването ще бъде в събота от 10 сутринта, а сборният пункт ще е на площад "Свети Александър Невски".

Йоана Миланова
от Йоана Миланова
15:30, 28.03.2019
Чете се за: 00:33 мин.
У нас

По традиция колоната от хиляди мотори ще премине през няколко централни булеварда, а крайната точка ще бъде резиденция "Бояна", където организаторите са предвидили атрактивна програма.

Иван Саздов, мотоклуб "Джентълмен": Освен съставите, които ще пеят, ще има отсечки, където ще се изпробва бързината на моторите, ще има шоу на две и четири колела, ще бъде много интересно.

Събитието ще премине при засилени мерки за сигурност.

Любомир Костадинов, зам.-началник на отдел "Пътна полиция": Ще осигурим хора по големите, възлови кръстовища, които да подсигурят преминаването, ще имаме подвижни мотористи, които ще бъдат изцяло с групата.

Организаторите призовават всички мотористи да шофират разумно, а участниците в движението да проявят взаимна толерантност.

Емил Матев, мотоклуб "Джентълмен": Апел към колегите - много да внимават, за да можем на закриването да се преброим пак.

През миналата година има намаление на пътните произшествия с участието на мотористи, които са и сред най-уязвимите участници в движението, отчитат от полицията.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Лагард: Еврозоната е в по-добро финансово състояние, но не достатъчно стабилна
Лагард: Еврозоната е в по-добро финансово състояние, но не достатъчно стабилна
Тереза Мей иска сделката за Брекзит да се гласува утре
Тереза Мей иска сделката за Брекзит да се гласува утре