НОВИНИ

Националният съвет на БСП ще утвърди водачите на листи

Националният съвет на БСП провежда редовно заседание в зала "Александър Лилов" в централата на партията на ул. "Позитано" 20. Очаква се на заседанието членовете на Пленума да утвърдят водачите на листи на коалиция "БСП за България" за извънредните парламентарни избори и гражданската квота в тях.

bnt avatar logo
от Агенция "Фокус"
10:28, 11.02.2017
Чете се за: 00:32 мин.
У нас
националният съвет бсп утвърди водачите листи

Корнелия Нинова посочи, че в листите място ще намерят както опитни кадри на партията, така и нови лица. Тя обясни, че няма пречка заместник-председателят на Националния съвет на БСП проф. Стефан Данаилов да бъде водач на листа, тъй като няма 12 години в парламента. Нинова разкри, че вероятно проф. Данаилов ще бъде водач на две листи.

Нинова отчете, че БСП влиза в кампания в подем и в добра кондиция като партия. „Обявяват приоритет образование и наука, но вчера ЕК спря междинните плащания по тази програма. Половината от здравната реформа е отменена от съда, а министър и длъжностни лица са подсъдими. Мотото им е „Да превърнем страховете на хората в надежда на нацията“. Това е гавра с нацията. Днешните страхове са страх от безработица, че ако се разболееш, не можеш да се лекуваш, ако нямаш пари да си платиш“, коментира тя и добави страха от бежанци. Според нея тези страхове будят само една надежда, че ГЕРБ повече никога няма да управлява България.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Въвеждат SMS система за закупуване на автобусни билети до Слънчев бряг
Въвеждат SMS система за закупуване на автобусни билети до Слънчев бряг
Робин Худ храни бедни в Мадрид
"Робин Худ" храни бедни в Мадрид