НОВИНИ

Поли Генова: Благодаря за любовта на хората

Поли Генова и българската делегация пристигнаха у нас, където екип на "По света и у нас" ги очакваше. В първия си коментар тя благодари за любовта на хората. Вярвам, че можем да направим много неща. Това е началото на пътя на музикантите на България, които ще успеят в чужбина. Поли развълнувано благодари и на пилотите на полета от Стокхолм, които са я допуснали в пилотската кабина при излитането.Цялата пресконференция, която БНТ излъчи на живо, гледайте тук:

bnt avatar logo
от БНТ
22:39, 15.05.2016
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

Виждайки усмивките ви, постепенно осъзнавам какво сме направили, заяви Поли Генова на извънредната пресконференция, която БНТ1 предава. Тази Евровизия беше най-добрата досега - неслучайно гост беше и Джъстин Тимбърлейк, САЩ и Китай също гледаха надпреварата. Конкурсът вече е глобален, извън рамките на Европа, коментира тя.

;

Генералният директор на БНТ Вяра Анкова заяви, че Поли Генова е показала стандарт, който трябва да следваме занапред. Поли беше звездата на тази Евровизия, благодаря ѝ, че в Стокхолм е успяла да обърне внимание и на българските медии, смятам, че тя ще представи нови хоризонт занапред. Според Вяра Анкова, четирите песни в челото на класирането са били и най-дискутирани от хората по време на конкурса.

Композиторът на песента "If love was a crime" Борислав Миланов коментира, че в България има много изпълнители, които и занапред могат да представят добре страната ни в престижния конкурс.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
15 пауни бяха заселени в парк Св. Врач в Сандански
15 пауни бяха заселени в парк "Св. Врач" в Сандански
София, мой малък Лондон
София, мой малък Лондон