НОВИНИ

Позицията на БСП за ситуацията на АМ "Тракия" е евтин популизъм, заявиха от ГЕРБ

Началникът на правителствения пресцентър Севдалина Арнаудова определи позицията на БСП по повод на ситуацията на магистрала "Тракия" като евтин популизъм в навечерието на празниците.

bnt avatar logo
от БТА
16:49, 31.12.2016
Чете се за: 00:28 мин.
У нас
позицията бсп ситуацията тракия евтин популизъм заявиха герб

На брифинг в централата на ГЕРБ Арнаудова посочи, че цялата държава участва със сили и средства от снощи и напомни, че веднага след обявяването на бедственото положение премиерът е свикал кризисен щаб.

Съветникът на министъра на вътрешните работи в оставка Румяна Бъчварова, Тома Биков заяви, че нито една друга партия не си е позволила да излезе с толкова неадекватна позиция. Той посочи, че държавата се намира в сложна политическа ситуация, в която конфронтацията и изострянето на политическата среда могат да ни въвлекат в много по-тежка политическа криза след предсрочните парламентарни избори. По думите му, ако БСП целят подобно нещо, това означава, че имат много лоши мотиви за участието си в политиката, и че умишлено дестабилизират държавата. От ГЕРБ оправдаха риска, който хората са поели, тръгвайки на път въпреки предупрежденията за влошаване на времето, но не оправдават позицията на БСП.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тежка катастрофа до Симеоновград
Тежка катастрофа до Симеоновград
Стачки и лошо време смущават движението на транспорта във Великобритания
Стачки и лошо време смущават движението на транспорта във Великобритания