НОВИНИ

Председателят на Народното събрание свиква извънредно заседание на 24 януари

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева свиква извънредно заседание на 24 януари от 12.00 часа, съобщиха от пресцентъра на парламента. Разпореждането за свикване на заседанието е по искане на една пета от народните представители съгласно разпоредбите на Конституцията и Правилника за организацията и дейността на Народното събрание.

bnt avatar logo
от БТА
12:45, 23.01.2017
Чете се за: 00:18 мин.
У нас
председателят народното събрание свиква извънредно заседание януари

В дневния ред е включено второто четене на законопроект за концесиите, второто четене на промени в Закона за правната помощ, в Закона за изпълнение на наказанията и задържането под стража и в Закона за устройство на територията. В програмата на извънредното заседание е и второто четене на промени в Закона за държавната собственост, в Гражданския процесуален кодекс и в Закона за задълженията и договорите.

На 20 януари 50 депутати от Реформаторския блок, Патриотичния фронт, "БСП лява България", АБВ, "БДЦ - Народен съюз" и "Атака" внесоха в деловодството на Народното събрание искане за свикване на извънредно пленарно заседание на 24 януари - вторник, от 13.00 часа.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Анжела Недялкова събра погледите на премиерата на Трейнспотинг2 (СНИМКИ)
Анжела Недялкова събра погледите на премиерата на "Трейнспотинг"2 (СНИМКИ)
Глобиха снегопочистващата фирма в Карлово
Глобиха снегопочистващата фирма в Карлово