НОВИНИ

Силвия Станоева и Божидар Бобчев си партнират в нова театрална комедия

Силвия Станоева и звездата от спектакъла „Ритъм" на Андрей Баташов - Божидар Попчев, са герои в нова театрална комедия, чиято премиера ще бъде на 12 април в Студио 5. Представлението е по текстове на прочутия холивудски сценарист Алън Бол, автор на сценариите на „Американски прелести", „Истинска кръв" и „Два метра под земята ООД". Режисьор е Веселин Димов.

Андреа Драганова
от Андреа Драганова
07:25, 11.04.2017
Чете се за: 00:47 мин.
Още

Спектакълът със заглавие „Задникът на майка ти, или не мога да почувствам нищо вече” е комедиен поглед към живота на съвременните млади хора в големия град, сред новите технологии и непреставащите копнежи, илюзии и разминавания между жената и мъжа. Съставен е от от три едноактни пиеси.

Силвия Станоева - актриса: "Тези текстове ни впечатлиха с това, че освен че са супер смешни, представят много добре крайностите, в които е влязло съвременното общество и как в желанието си и стремежа си да бъдем идеални, съвършени, супер осъзнати и т.н., доста сме изтрещели според мен".
Божидар Попчев - актьор: "Грабна ме, защото тези текстове са много различни, но в същото време има и нещо, което ги обединява, единствено темата, за която говори Силвия. Грабна ме също и екипът, с който работя. Имаше доста трудности най-вече в изграждането на образите, но пък ние се забавлявахме".

Някои от въпросите, които представлението задава са: докъде сме стигнали в стремежа си да пестим време, не свикнахме ли твърде много със заместителите, не забравихме ли кои са истинските неща, и не изгубихме ли чувствителността си, в страстта постоянно да се забавляваме?

Веселин Димов - режисьор: "Преставаме да забелязваме как се променяме страшно, движим се все повече към машината и в това има нещо драматично и нещо много комично".

Спектакълът ни дава шанс да се погледнем отстрани, да осъзнаем какво се случва с нас и по възможност да се посмеем на самите себе си.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ню Йорк таймс спечели три награди Пулицър
"Ню Йорк таймс" спечели три награди "Пулицър"
Пхенян обяви, че е готов за отговор на американските действия
Пхенян обяви, че е готов за отговор на американските действия