НОВИНИ

Тази вечер по БНТ 1 и БНТ HD: "Лудогорец" срещу португалския "Спортинг" (Брага)

"Лудогорец" излиза тази вечер за поредната си битка в турнира Лига Европа. На стадиона в Разград шампионите посрещат португалския Брага в четвъртия си мач от груповата фаза. Българският тим е лидер в групата със 7 точки, а Брага е втори с една по-малко. Мачът е от 20:00 часа и ще бъде предаван пряко по БНТ 1 и БНТ HD. Специалното студио започва 30 минути по-рано.

bnt avatar logo
от БНТ
08:45, 02.11.2017
Чете се за: 00:51 мин.
У нас

По всяка вероятност титулярният капитан на българския шампион Светослав Дяков няма да е в стартовия състав на Димитър Димитров. На негово място отново ще започне полякът Яцек Горалски. Българският шампион ще търси тази вечер победата срещу силния португалски тим, която би изпратила Лудогорец във фазата на директните елиминации независимо от резултата на другия двубой в тази група С. В тима на гостите няма контузени.

Светослав Дяков: Истината е, че са много силен отбор. Имат и те доста бразилци в състава си, което определя начина им на игра, те имат нашия стил на игра, обичат да разиграват. Силен отбор са, но нашият отбор не им отстъпва. Смятам, че спечелихме труден мач в Португалия и се надявам и днес да спечелим три точки. Лудогорец не се страхува в Европа. Имаме качествата и не трябва нищо да ни притеснява.
Абел Ферейра - старши-треньор на "Брага": Треньорът на Лудогорец ме изненада на мача в Португалия, но мисля, че сега сме подготвени за всичко. Независимо, че имаме пет поредни победи в първенството у нас, това нищо не означава в Европа, това е съвършено друг турнир, но и тук ще играем за победа срещу силен съперник. Отборите в групата ни са с доста изравнени възможности, всички се борят да продължат в следващата фаза. Така е и с нас, и ние ще се борим до последния мач, а срещу Лудогорец ще търсим реванш.
Раул Силва: Очаква ни труден мач така, както беше и в Брага. Хубавото за нас е, че сега сме подготвени по-добре какво да очакваме от Лудогорец. Студеното време тук не е приятно, но трябва да се съобразим с условията и да спечелим.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Какво отведе български преподавател в китайски университет?
Какво отведе български преподавател в китайски университет?
Огнян Герджиков: По време на служебния кабинет са правени проверки във ВМА
Огнян Герджиков: По време на служебния кабинет са правени проверки във ВМА