НОВИНИ

Трима души загинаха при тежка катастрофа в Ловешко (обзор)

Трима души загинаха, а четирима бяха ранени в тежка катастрофа край ловешкото село Малиново. Инцидентът е станал при челен удар между две коли с великотърновска регистрация малко преди 8.30 сутринта. По информация на полицията причината е неправилно изпреварване. Трима от пострадалите са настанени в болницата в Севлиево, четвъртият е в болницата в Габрово с черепно-мозъчна травма. Всички са от Горна Оряховица.

bnt avatar logo
от БНТ
18:35, 28.05.2017
Чете се за: 00:33 мин.
У нас

Инциденът е станал около 8:30 часа тази сутрин на главния път София -Варна, в района на ловешкото село Малиново. Най-вероятната причина за инцидента е неправилно изпреварване и висока скорост. На място загиват трима, а други четирича са приети тук в Севлиевската болница!"

Един от пострадалите е бил транспортиран в болницата в Габрово, а другите трима са хоспитализирани в ортопедията и хирургичното отделение на Севлиевската болница.

Д-р Капитански - н-к Хирургично отделение, МБАЛ „Стойчо Христов" Севлиево: След катастрофата са приети трима човека, които са обработени. Един с локсация на тазобедрена става, която е наместена под обща упойка и един с фрактура на улуната, който ще бъде за операция. При мене е приет един пациент с контузии и комоцио, който е в стабилно състояние и е започнато лечението. За болните няма опасност за живота. Те са били работници, които са отивали да си свършат работата!

По обяд двата автомобила бяха извозени от пътя със специализирана техника и в момента движението там се осъществява нормално.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Бритиш еъруейз възобнови някои полети от летищата Хийтроу и Гетуик
"Бритиш еъруейз" възобнови някои полети от летищата "Хийтроу" и "Гетуик"
Задържан е 14-ти заподозрян във връзка с атентата в Манчестър
Задържан е 14-ти заподозрян във връзка с атентата в Манчестър