НОВИНИ

Целта на "БСП за България" е да бъде първа политическа сила на изборите

Целта на "БСП за България" е да бъде първа политическа сила на парламентарните избори на 26 март. Това каза пред журналисти председателят на БСП Корнелия Нинова след като внесе в ЦИК 6000 подписа за регистрация на коалиция "БСП за България" за участие на парламентарните избори.

bnt avatar logo
от БТА
10:25, 08.02.2017
Чете се за: 00:28 мин.
У нас
целта бсп българия първа политическа сила изборите
"Внесохме 6000 подписа за шестица, за отличен", заяви Нинова.

Тя заяви, че в листите ще участват "и опитни колеги в парламентаризма, и нови, силни лица в гражданската квота, които събират голяма обществена подкрепа". Уверявам ви, че ще има изненади, подчерта Нинова. Тя посочи, че Стефан Данаилов няма 12 години стаж в парламента и ще бъде водач вероятно на две листи.

Основни послания по време на кампанията за "БСП за България" ще бъдат правила, възмездие за тези, които не ги спазват, сигурност и справедливост, облечени в конкретни мерки и политики, отбеляза Нинова.

Като спечелим, ще ви кажем с кого ще управляваме, каза Нинова в отговор на въпрос за евентуална управленска коалиция след изборите.

"Пожелавам на всички партии една смислена, разумна кампания и най-добрият да победи. Ние вярваме, че това ще бъде "БСП за България", каза още Корнелия Нинова.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Русия въвежда купони за храна за бедните
Русия въвежда купони за храна за бедните
Меркел: Все още е рано да се свалят санкциите срещу Русия
Меркел: Все още е рано да се свалят санкциите срещу Русия