НОВИНИ

Цв. Цветанов: Чрез жените в ГЕРБ успяхме да влезем сериозно и в смесени региони

Чрез жените в ГЕРБ успяхме да влезем сериозно и в смесените региони, каза председателят на парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов на годишното отчетно събрание на Жени ГЕРБ-Шумен. "Това което се случи в Никола Козлево, е един невероятен пробив и е визитната картичка на ГЕРБ, че може да побеждава и в смесените райони; това е изключително силен знак за всички колебаещи се, достойни български турци, че има алтернатива и това е ГЕРБ", заяви Цветанов.

bnt avatar logo
от Източник: БТА
15:17, 02.07.2016
Чете се за: 00:37 мин.
У нас
цветанов жените герб успяхме влезем сериозно смесени региони

Предстоят ни тежки избори, защото знаем, че ако бъдат загубени това означава, че всички наши политически опоненти ще започнат да интерпретират различни теми, които могат да създадат проблем на партията. Успехът на президентските избори ще даде допълнителна стабилност и ще означава, че правителството може да се справи с оставащия период от мандата си, посочи Цветанов.

След събранието Цветанов раздаде членски карти на над 100 новоприети членове на ГЕРБ от Шумен.

По-рано пред журналисти той съобщи, че кандидатпрезидентската двойка на партията ще бъде обявена през септември. Сред причините за това според него е да има по-малък период за политическа риторика и противопоставяне, което ще доведе до по-добри резултати в управлението на държавата и разрешаването на наболелите проблеми.

По думите му държавата ще подпомогне "с всички възможни средства" изпълнението на проекта за пречиствателна станция за питейни води в Шумен; правят се и разчети за финансиране на изграждането на санитарно-охранителна зона на язовир "Тича", но трябва да има съпричастност и от всички жители на областта.

Заместник-председателят на ГЕРБ днес ще се срещне и с жители на Нови пазар, и с с членове и симпатизанти на ГЕРБ в село Вълнари, община Никола Козлево.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Министър Бъчварова провери работата на полицаите в Девин
Министър Бъчварова провери работата на полицаите в Девин
Интензивен е трафикът на граничните пунктове
Интензивен е трафикът на граничните пунктове