НОВИНИ

Цвета Караянчева: Претърпях пътен инцидент, но съм добре

Председателят на парламента Цвета Караянчева потвърди, че е претърпяла пътен инцидент, но заяви, че се чувства добре. От стената на личния си Фейсбук профил, тя благодари за загрижеността и уточни, че е счупена раменна става.

цвета караянчева претърпях пътен инцидент съм добре
bnt avatar logo
от БНТ
14:30, 15.09.2019
Чете се за: 00:31 мин.
У нас

"Здравейте, приятели. Пиша тук, тъй като нямам възможност да отговоря на всички обаждания - да, претърпях пътен инцидент. Добре съм и ви благодаря за загрижеността. Имам счупена раменна става . Изказвам своите благодарности на екипа в болницата в Шумен. Доколкото съм информирана и останалите участници в катастрофата са добре", съобщи Цвета Караянчева.

;;

В официално съобщение от НСО потвърдиха информацията, че около 10.30 часа на главен път Шумен-Силистра, след разклона за с. Върбак, автомобил на Националната служба за охрана е ударен от лек автомобил, управляван от 31-годишен водач.

Благодарение на бързата и точна реакция на водача на НСО, са ограничени щетите от удара. Мястото на произшествието е било незабавно обезопасено.

При инцидента г-жа Цвета Караянчева е получила нараняване и незабавно е транспортирана в болнично заведение. Национална служба за охрана не разполага с информация за други пострадали от инцидента.

Причина за пътния инцидент и вината за причиняването му ще бъдат установени в рамките на текущото разследване.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Приключи доставката на втората партида руски комплекси С-400 за Турция
Приключи доставката на втората партида руски комплекси С-400 за Турция
Двама души пострадаха при инцидент с газова бутилка в Кърджали
Двама души пострадаха при инцидент с газова бутилка в Кърджали