НОВИНИ

Днес "Денят започва" в Радиото

Вижте темите в сутрешния блок на БНТ "Денят започва" на 25 януари 2016 г.

Ина Шумарова
от Ина Шумарова
18:11, 24.01.2016
Чете се за: 00:39 мин.
У нас
Днес Денят започва в Радиото

Защо сме безотговорни зад волана? В студиото на "Денят започва" влиза бившият шеф на "Пътна полиция" полковник Алекси Стратиев - с него ще търсим причината за стряскащата статистика, която всяка вечер чуваме от екрана. Дали лошата пътна настилка или липсата на културата при шофиране е причината за все повече загинали. Как пътувахте тези дни? Добре ли бяха почистени пътищата? Какво е вашето мнение - споделете на нашата фейсбук страница "Денят започва"

;

След 6:30 бяхме на гости при колегите от "Преди всички" в БНР, където ги поздравихме за рождения ден на Радиото.

;

В интервю за "Денят започва", модният експерт професор Любомир Стойков обяснява за значението на фолклорните елементи в модата. Какво е споделил световно известният дизайнер Пиер Карден за българската национална носия, може да видите в 8:40 ч.

;

Малко след 8 часа ще говорим за опасността от преливането на язовирите. Министърът на околната среда и водите Ивелина Василева ще даде отговор на въпросите за мерките, които са взети. Ако смятате, че във вашия град има опасност от преливане на язовири или реки, може да поддадете вашия сигнал на "Денят започва"

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Свинският грип тип Калифорния вече е у нас
Свинският грип тип "Калифорния" вече е у нас
Рекорден брой кандидати за безплатни винетки в Пловдив
Рекорден брой кандидати за безплатни винетки в Пловдив