Причината - от една страна месото ѝ е по-диетично, а от друга - рядко се слага на масата. А и някои казват, че това не е само западна традиция, имало го и в нашето минало. Важна била рецептата. И ако може, пуйката да е домашна. Вижте и още във видеото.
                                            
                    
                        В търсене на справедливост: Близки на загинал моторист излязоха на протест в Пловдив
                    
                    
                                            
                    
                        Заради промените в климата пчелите в България са намалели драстично в последните години
                    
                    
                                            
                    
                        Нови ограничения за движение в двете нискоемисионните зони в София влизат в сила от декември
                    
                    
                                            
                    
                        "Ние вече не живеем - отидоха на концерт, а ни ги върнаха в ковчези": Кочани
                    
                    
                                            
                    
                        Заседание на Комисията по бюджет и финанси към Тристранния съвет: На фокус Бюджет 2026