НОВИНИ

Всички хотели в Сандански са пълни за Коледните и Новогодишните празници

Все повече българи избират да празнуват Бъдни вечер навън, а Сандански е една от предпочитаните дестинации. Всички хотели в курортния град са пълни за Коледните и Новогодишни празници, като гостите са основно българи.

bnt avatar logo
от Антония Сукалинска
12:45, 24.12.2019
Чете се за: 00:43 мин.
У нас

Мариана Здравкова и семейството ѝ са дошли от Варна, за да съчетаят празничните дни с приятна почивка в Сандански. За първи път ще посрещнат Бъдни вечер извън дома.

Мариана Здравкова: Всяка година е едно и също - вкъщи, вкъщи и сега решихме да си подарим малко приятни мигове. Пожелах Сандански, моя град от детството, който го помня, защото е чисто, защото има минерална вода и може би ще се възползваме от процедурите, които предлага градът.

В ресторантите на хотелите са подготвили традиционна вечеря за Бъдни вечер, а всяко семейство ще получи и питка с паричка.

Николай Щурков, управител на ресторант в хотелски комплекс: Ще ги изненадаме за Бъдни вечер с традиционна българска кухня, баница с праз с късметче, лозови сарми, боб на фурна и естествено хубаво мелнишко вино.

Цените са различни, в зависимост от категорията на хотела и услугите, които се предлагат.

Георги Митрев, Сдружение на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите в Сандански: Цената варира, като мога да кажа от 200 лева на вечер в най-високата категория хотели до 100 лева някъде за нощувка в по-ниската категория хотели.
Мариана Здравкова: Устройва ни, като за 4-членно семейство, то имаше и някакви промоции, някъде към 350 лева - нормална цена за четирима човека.

Кувертите за новогодишната нощ в хотелите и механите варират между 60 и 150 лева.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Витлеем е в очакване на Бъдни вечер
Витлеем е в очакване на Бъдни вечер
Вечеря ще получат социално слабите в Русе
Вечеря ще получат социално слабите в Русе